shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

Τα δεδομένα για το μέλλον του Pulisic

Μόνο λίγες ημέρες πέρασαν χωρίς να υπάρξουν φήμες για το μέλλον του Christian Pulisic. Ένα tweet του Αμερικανού στάθηκε αρκετό να τον φέρει ξανά την επικαιρότητα. «Σύντομα», ήταν το μήνυμά του, το οποίο έσβησε γρήγορα από το λογαριασμό του, συνοδευόμενο από μία κόκκινη βούλα.

Όσοι το είδαν έσπευσαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η Liverpool θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, καθώς είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Borussia, που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Είναι δύσκολο, όμως, να υποθέσουμε αυτή τη στιγμή που θα τον βρει το μέλλον. Το μόνο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι ότι θα τον βρει στην Αγγλία.

puli2

Ο Pulisic φέτος έχει βρεθεί στο παρασκήνιο, με τους Sancho και Bruun Larsen να τον έχουν προσπεράσει στην ιεραρχία της BVB και, φυσικά, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Πρωτίστως με τον εαυτό του. Ακόμη και ο Guerreiro αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο εύκολα στις επιλογές του Favre. Οι μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι ξέρουν ότι θα αγοράσουν έναν παίκτη με προοπτική, αλλά που χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, όμως το σημαντικότερο: τον παίκτη που θα τους ανοίξει περισσότερο από κάθε άλλον την αμερικάνικη αγορά. Γι’ αυτό και παρότι δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στο Dortmund, η τιμή του παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Μέχρι στιγμής Bild και Daily Mail αναφέρουν ότι ο Pulisic έχει φτάσει συμφωνία με την Chelsea, τη στιγμή που η Sun ισχυρίζεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τη Liverpool. Ο Michael Zorc αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την κατάσταση, ενώ το ίδιο έπραξε και το τμήμα επικοινωνίας της Borussia.

Ο σύλλογος δεν θέλει να πάρει ακόμα επίσημη θέση πάνω στο θέμα του Αμερικανού. Αυτό που έχει προκύψει από τον Zorc πριν λίγες ημέρες είναι ότι ο νεαρός μέσος δεν πρόκειται να πουληθεί τον Ιανουάριο, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η Borussia βρίσκεται μέσα σε όλους στους στόχους. Το να τον έχεις, άλλωστε, για rotation αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια για τον Favre.

puli1

Από εκείνες τις δηλώσεις έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και φαίνεται ότι ο Pulisic έχει επηρεαστεί. Σύμφωνα με την Ruhr Nachrichten ακόμη και η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, σε σημείο που να μην είναι, πλέον, το υπόδειγμα επαγγελματία που είχε δείξει όσο βρίσκεται στο Dortmund. Αγωνιστικά, τα πράγματα είναι ίδια, καθώς δεν έχει ρυθμό και κάθε φορά που πήρε την ευκαιρία να βρεθεί στην ενδεκάδα, την άφησε να πάει ανεκμετάλλευτη.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των Kicker και Ruhr Nachrichten η θέση της Borussia δεν έχει αλλάξει: ο Pulisic δεν πωλείται τον Ιανουάριο. Το προσεχές καλοκαίρι, όμως, το «διαζύγιο» θεωρείται αναπόφευκτο. Το πόσο που αναμένεται να βάλει στα ταμεία της η BVB σύμφωνα με το Kicker είναι 40-50 εκατ. ευρώ, με τα 42,5 εκατ. ευρώ που είχε λάβει για την πώληση του Mkhitaryan το 2016 να αποτελούν ρεκόρ συλλόγου για παίκτη που είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Οι μέρες του Pulisic στο Dortmund είναι μετρημένες. Μένει να δούμε και πόσες θα αποδειχθούν…

Γίνε μέλος στο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club!

Θέλεις να βρεθείς κάποια φορά στο Westfalenstadion; Η’ απλά να έρθεις στην ελληνική οικογένεια της Borussia; Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club είναι το μοναδικό επίσημο κλαμπ της BVB στην Ελλάδα. Στις τάξεις του ανήκουν μέλη απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού που υποστηρίζουν την Borussia. Γίνε μέλος τώρα και απόλαυσε ιδιαίτερα προνόμια, όπως:

Εισιτήρια για τους αγώνες της Borussia Dortmund
– Προσωπική κάρτα μέλους
– Εκπτώσεις στα προϊόντα του e-shop μας
– Δωρεάν αποστολή του περιοδικού «Hellenic Borussen»
– Σετ δώρων από το κλαμπ μας

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή στο: dortmund.gr/members

Leave a Reply