shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : €0.00
View Cart Check Out

Single Blog Title

Ο Lukasz Piszczek έχει ακόμα πολλά να δώσει

Το αρχικό πλάνο ήταν να κρεμάσει τα παπούτσια του όταν το συμβόλαιό του με τη Borussia φτάσει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2020. Θα επέστρεψε στην Πολωνία και θα συνέχιζε να προσφέρει στον σύλλογο, με τον οποίο συνεργάστηκε για να ανοίξει την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου στην πατρίδα του πριν λίγους μήνες.

Ο Πολωνός, όμως, με την έναρξη της προετοιμασίας νιώθει ότι έχει πολλά να δώσει και πέρα από την επόμενη σεζόν. «Το παιχνίδι μου τώρα είναι πιο ισορροπημένο», πιστεύει. Ο Piszczek δεν ξεκινάει έχοντας καπαρώσει φανέλα βασικού, όμως η εμπειρία του, η ηρεμία του και η ποιότητά του είναι στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Άλλωστε, είναι από τους ελάχιστους παίκτες που γνωρίζουν πώς είναι να φτάνεις στην κατάκτηση της Bundesliga από το υπάρχον ρόστερ. Συν ότι στα αποδυτήρια η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη.

pisek1

Η σκέψη του είναι, πλέον, να συνεχίσει και μετά το 2020 για τουλάχιστον ένα χρόνο. «Αυτή η απόφαση δεν είναι μία που μπορώ να την πάρω μόνος μου. Θα πρέπει να μιλήσω με τους υπεύθυνους», ξεκαθάρισε ο έμπειρος Πολωνός. «Έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τον σύλλογο. Θα δώσω τα πάντα και στο τέλος ο σύλλογος θα πρέπει να αποφασίσει αν μπορεί να συνεχίσει να με εμπιστεύεται», συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμα της ανανέωσης. «Ο Lukasz είναι φανταστικός παίκτης και άνθρωπος. Ξέρουμε τι έχουμε. Το να ανανεώσουμε το συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο είναι κάτι που μπορεί να γίνει», απάντησε ο Zorc.

Κάποτε, ο Piszczek είχε αρνηθεί πρόταση της Real Madrid για να μείνει στον σύλλογο της καρδιάς του. Έφτασε σε τίτλους, έφτασε στον τελικό του Champions League και τώρα αναγνωρίζει ότι ο ρόλος του είναι να περάσει όλα αυτά που έζησε στη νέα γενιά παικτών που πλέον πρωταγωνιστούν με τη φανέλα της Borussia. Όσο νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει και αγωνιστικά τόσο το καλύτερο.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και λογικό είναι ότι καμία απόφαση δεν θα παρθεί απερίσκεπτα. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Η αξία του, άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητη. Το σημαντικό είναι ο Piszczek να βγάλει τη σεζόν υγιής. Αν τα καταφέρει, τότε και αγωνιστικά θα παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο. Αν δεν τα καταφέρει τότε ο ίδιος θα πρέπει να εξετάσει εκ νέου τις αντοχές του σώματός του.

Αυτή τη στιγμή είναι και ο ίδιος ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ που ετοιμάζει η BVB για την επόμενη σεζόν. Αν βγάλει αυτόν τον ενθουσιασμό και στο γήπεδο, τότε είναι δεδομένο ότι θα πετύχει το στόχο του… Υπάρχει, όμως, και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει θριαμβευτής, έχοντας πανηγυρίσει για τρίτη φορά τον τίτλο στο Dortmund. Όταν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο θα ξέρουμε και την απόφασή του. Μέχρι τότε θα ξέρουμε την επιθυμία του. Και αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση διαφορετική από εκείνη των οπαδών της Borussia

Γίνε μέλος στο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club!

Θέλεις να βρεθείς κάποια φορά στο Westfalenstadion; Η’ απλά να έρθεις στην ελληνική οικογένεια της Borussia; Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club είναι το μοναδικό επίσημο κλαμπ της BVB στην Ελλάδα. Στις τάξεις του ανήκουν μέλη απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού που υποστηρίζουν την Borussia. Γίνε μέλος τώρα και απόλαυσε ιδιαίτερα προνόμια, όπως:

Εισιτήρια για τους αγώνες της Borussia Dortmund
– Προσωπική κάρτα μέλους
– Εκπτώσεις στα προϊόντα του e-shop μας
– Δωρεάν αποστολή του περιοδικού «Hellenic Borussen»
– Σετ δώρων από το κλαμπ μας

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή στο: dortmund.gr/members

Leave a Reply