«Αργεί» ο Piszczek
Ο Lukasz Piszczek είχε αποκαλύψει σε εφημερίδα της πατρίδας του ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Αυτό περίμεναν και όσοι βρέθηκαν στην προπόνηση της Borussia την Τρίτη, όμως απογοητεύτηκαν.
Ο Michael Zorc αναρωτιόταν «από που προήλθαν αυτές οι φήμες», όμως όταν ενημερώθηκε για την πηγή, έκανε λόγο για «πιθανή παρεξήγηση». Όπως και να έχει η πορεία της αποθεραπείας του Πολωνού αμυντικού, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, «βρίσκεται στο σωστό δρόμο».
Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα είναι σύντομα ξανά στη διάθεση του Lucien Favre. Ο Piszczek δεν βγήκε για προπόνηση και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με τη Wolfsburg και λογικά θα μείνει εκτός και από το ντέρμπι με τη Bayern στο Μόναχο.
Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 3 Φεβρουαρίου και από τότε τη θέση έχουν καλύψει οι Wolf και Hakimi. Αντιθέτως, προπονήθηκαν οι Paco Alcacer, Mario Götze και Axel Witsel, που θα είναι διαθέσιμοι από το επόμενο παιχνίδι. Το θέμα είναι αν ο Favre θα επιλέξει να προστατεύσει κάποιον ή κάποιους από αυτούς με το βλέμμα στο ντέρμπι κορυφής.
Γίνε μέλος στο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club!
Θέλεις να βρεθείς κάποια φορά στο Westfalenstadion; Η’ απλά να έρθεις στην ελληνική οικογένεια της Borussia; Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club είναι το μοναδικό επίσημο κλαμπ της BVB στην Ελλάδα. Στις τάξεις του ανήκουν μέλη απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού που υποστηρίζουν την Borussia. Γίνε μέλος τώρα και απόλαυσε ιδιαίτερα προνόμια, όπως:
– Εισιτήρια για τους αγώνες της Borussia Dortmund
– Προσωπική κάρτα μέλους
– Εκπτώσεις στα προϊόντα του e-shop μας
– Δωρεάν αποστολή του περιοδικού «Hellenic Borussen»
– Σετ δώρων από το κλαμπ μας
Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή στο: dortmund.gr/members